Ga samen met Tiqets goed van start met uw online ticketverkoop!

Ga aan de slag

Geef klanten wereldwijd toegang tot cultuur

Musea
Attracties
Erfgoedlocaties

De oplossing voor al uw behoeften op het gebied van ticketing

Tiqets for Venues behelst alles wat Tiqets doet voor onze belangrijkste partners, namelijk: culturele instituten. Onze tools en voortdurende innovatie stelt u in staat om eenvoudig nieuwe technologieën te implementeren, uw klanten betere service te bieden en connecties te leggen met nieuwe markten die voorheen wellicht lastig te bereiken waren.

Vergroot uw online bereik

Bereik meer bezoekers dan ooit met Tiqets.com. Haal meer uit Google Maps, Google Trips, WeChat en Tiqets' wereldwijde netwerk van meer dan 2000 partners.

Verhoog de ticketverkoop op uw website

De mobiele ticketing-oplossingen van Tiqets for Venues zijn vormgegeven om de verkoop vanaf dag één te verhogen. We hebben de tools in huis om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht uw technische niveau.

Ondersteuning gedurende het gehele proces

Met tientallen kantoren wereldwijd hebben wij altijd mensen in dienst die u kunnen helpen om van start te gaan, uw teams te trainen en het proces te optimaliseren. Binnen 24 uur na het eerste contact kunt u al uw eerste product verkopen!


Oplossingen voor locaties

Scan tickets in een seconde

Tiqets' ScanApp is onze handige en probleemloze smartphone-oplossing voor het controleren van online gekochte tickets bij de ingang van uw locatie. Download de app in de Google Play Store, waarna u de tickets van uw bezoekers kunt scannen en verifiëren wanneer ze bij uw locatie aankomen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want Tiqets neemt het genereren van de QR-codes, de klantenservice, de betalingen en de orderverwerking van u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is de tickets scannen en te profiteren van een soepel proces, dat de ervaring voor zowel uw locatie als uw klanten bevordert.


Op maat gemaakte partnerschappen voor u

Gebruik het gespecialiseerde Affiliate-programma van Tiqets om de partners en kanalen te selecteren waar u mee wilt werken. De strategie is volledig toegespitst op uw verzoeken en zorgt ervoor dat u uw klanten wereldwijd toegang kunt geven tot cultuur. U verdient zelfs commissie voor iedere boeking!


De ultieme klantervaring

Wilt u meer te weten komen over uw klanten en hun interactie met uw locatie? Door gebruik te maken van de tools van Tiqets wordt relevante data voor u inzichtelijk, zoals het aantal dagen van tevoren dat klanten boeken en het soort apparaat dat zij daarvoor gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u meer te weten komt over uw publiek en de beste klantervaring kunt realiseren.


Casa Batlló gebruikt de Tiqets Booking Engine in het Chinees

De Tiqets Booking Engine live op uw website

De Tiqets Booking Engine is een eenvoudige, maar zeer krachtige en aanpasbare boekingstool, die op uw website kan worden weergegeven. Het stelt u in staat om tickets online aan uw klanten te verkopen in negen talen, met opties voor verschillende valuta's en een groot aantal betaalmogelijkheden. Het is de beste manier om tevreden bezoekers te maken van iedereen die uw website bezoekt!


Vergroot uw online bereik

Tiqets maakt het eenvoudig voor klanten om uw locatie online te vinden. We koppelen u aan Google Maps, Google Search, WeChat en meer, waardoor het de ideale manier is om uw locatie zichtbaar te maken voor een breed, internationaal publiek.

Wat anderen zeggen over samenwerken met ons

Het Metropolitan Museum of Art

New York, VS

Tiqets is een toppartner. Ze zijn in staat om onze bezoekers een naadloze ticketing-ervaring te bieden en we werken erg graag samen met hun hele team

Centre Pompidou

Parijs, Frankrijk

We ontvangen veel verzoeken tot partnerschap, maar Tiqets was als enige partij in staat om binnen onze interne processen een oplossing te bieden voor deze uitdagingen

Casa Batlló

Barcelona, Spanje

Topservice. Het is heel eenvoudig om met Tiqets samen te werken. Niet alleen de relatie zelf verloopt soepel, maar ook met betrekking tot de klanten, als systeem, etc.

Ga vandaag nog met Tiqets aan de slag!

1

Klik op de Ga aan de slag-knop om uw voorkeuren aan te geven en met ons team te communiceren

2

Zodra u contact heeft opgenomen met Tiqets beginnen we u direct te helpen met het opstarten

3

Lanceer uw nieuwe online promotie en verkoop binnen 24 uur!

Of u nu tickets wilt verkopen op uw website, uw bereik wilt vergroten of producten wilt tonen op Tiqets.com, we helpen u graag.