Biglietti per Stazione di Santa Lucia

La Stazione di Santa Lucia è la stazione principale di Venezia. Il capolinea si trova all'estremità nord della città storica di Venezia, nel nord-est d'Italia.

Leggi di più
Nascondi

Recensioni Stazione di Santa Lucia

21 nov 2018
Isole di Murano e Burano: Escursione da Venezia
Bellissima esperienza!!
18 set 2019
Isole di Murano e Burano: Escursione da Venezia
Excursion was good. Would have liked more time on Murano.
14 set 2019
Isole di Murano e Burano: Escursione da Venezia
Verzamelpunt Santa Lucia bij KFC. Is uit het treinstation rechtsaf, voor de brug met transparante zijkanten naar rechts daar is het buiten terras van KFC waar je kunt wachten op de gids die je vergezeld op de boot naar de twee eilanden.
Overstappen op een andere boot vlakbij bij het San Marco plein die je naar de twee eilanden brengt. Word geregeld door de gids
Bezoek aan glasblazerij leuk om te zien hoe glas geblazen wordt . Het blijft apart om te zien hoe ze verschillende kleuren tot leven brengen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om daar te kopen.
Maar de winkeltjes op het dorpsplein hebben vaak wat aanbiedingen.
Het glas blijft ontzettend mooi.
Op naar Burano. Mooie boottocht weer. Een heel kleurrijk eiland. Voor sommige bewoners iets te toeristisch. Maar wat maken ze er zo een mooie kanten dingen. Van een sjaal tot een aankleding tafel.
Sommige restaurants weigeren klanten die alleen iets willen drinken.
Dan terug naar Venetië.
Let op je moet dan op eigen gelegenheid terug naar het verzamelpunt Santa Lucia.
Dat kan per water taxi of vaporetto, goedkoopste oplossing, wel kans op drukte. Zeker in het hoog seizoen. Het is zo ontzettend de moeite om te doen. Zou vandaag terug vliegen en nieuwe plekjes ontdekken.