Tickets für Bahnhof Venezia Santa Lucia

Dwe Bahnhof Venezia Santa Lucia ist der Hauptbahnhof von Venedig. Die Endstation befindet sich am nördlichen Rand des historischen Teils von Venedig im Nordosten Italiens.

Mehr anzeigen
Weniger anzeigen

Bahnhof Venezia Santa Lucia Bewertungen

18.09.2019
Murano und Burano: Ausflug ab Venedig
Excursion was good. Would have liked more time on Murano.
14.09.2019
Murano und Burano: Ausflug ab Venedig
Verzamelpunt Santa Lucia bij KFC. Is uit het treinstation rechtsaf, voor de brug met transparante zijkanten naar rechts daar is het buiten terras van KFC waar je kunt wachten op de gids die je vergezeld op de boot naar de twee eilanden.
Overstappen op een andere boot vlakbij bij het San Marco plein die je naar de twee eilanden brengt. Word geregeld door de gids
Bezoek aan glasblazerij leuk om te zien hoe glas geblazen wordt . Het blijft apart om te zien hoe ze verschillende kleuren tot leven brengen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om daar te kopen.
Maar de winkeltjes op het dorpsplein hebben vaak wat aanbiedingen.
Het glas blijft ontzettend mooi.
Op naar Burano. Mooie boottocht weer. Een heel kleurrijk eiland. Voor sommige bewoners iets te toeristisch. Maar wat maken ze er zo een mooie kanten dingen. Van een sjaal tot een aankleding tafel.
Sommige restaurants weigeren klanten die alleen iets willen drinken.
Dan terug naar Venetië.
Let op je moet dan op eigen gelegenheid terug naar het verzamelpunt Santa Lucia.
Dat kan per water taxi of vaporetto, goedkoopste oplossing, wel kans op drukte. Zeker in het hoog seizoen. Het is zo ontzettend de moeite om te doen. Zou vandaag terug vliegen en nieuwe plekjes ontdekken.
08.09.2019
Murano und Burano: Ausflug ab Venedig
Well worth the trip to these islands