Εγγράψου στο Πρόγραμμα Συνεργατών μας (Affiliate Program) και ξεκίνα να κερδίζεις προμήθεια

Πρόσθεσε αξία για τον πελάτη, επένδυσε στην αφοσίωση και δημιούργησε μία επιπλέον ροή εσόδων. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Ξεκίνησε να έχεις απολαβές από σήμερα!

Κάνε εγγραφή τώρα

Για ποιόν είναι αυτό το πρόγραμμα;

Ταξιδιωτικοί bloggers
Ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών website
Υποστηρικτές του πολιτισμού και της αναψυχής

Ποιά είναι τα οφέλη;

Γιατί να συμμετέχω στο Affiliate Program της Tiqets;

Υψηλότερα περιθώρια

Οι συνεργάτες μας λαμβάνουν τις καλύτερες τιμές προμήθειας για κάθε επιτυχημένη παραγγελία

Προϊόντα εύκολα στη χρήση

Διάφορα εργαλεία (API), widget και banner διαθέσιμα για το website σου, για την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων

Εξαιρετική υποστήριξη

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινώνησε με τον αποκλειστικό διαχειριστή του λογαριασμού σου

Λύσεις

Δωρεάν Εργαλεία Προώθησης, Εύκολη Ενσωμάτωση

Το Πρόγραμμα Συνεργατών της Tiqets (Affiliate Program) σου επιτρέπει να παρέχεις στους πελάτες σου πρόσβαση στον πολιτισμό σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως συνεργάτης, χρησιμοποιείς μία από τις λύσεις μας για την προβολή των προϊόντων σου στους πελάτες σου και σε αντάλλαγμα, κερδίζεις προμήθεια για κάθε κράτηση που αυτοί πραγματοποιούν.

Link Συνεργατών

Το website σου είναι πολύ πιο πιθανό να διοχετεύσει την επισκεψιμότητα με τη χρήση των deep links. Το Links Tool μας, σου επιτρέπει να συνδέσεις το περιεχόμενό σου με οποιαδήποτε σελίδα στην Tiqets. Μπορείς να κατευθύνεις στρατηγικά τους χρήστες σε σελίδες προορισμού για συγκεκριμένες περιοχές, πόλεις, ορόσημα, ιδιότητες και άλλα.

Widgets, Banners & Σελίδες

Τα ελκυστικά widgets και banner μας ενθαρρύνουν τον χρήστη να κάνει κράτηση. Με το Widget Διαθεσιμότητας, εμφανίζεται η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο website σου. Χρησιμοποίησε μία από τις λύσεις μας για widget, banner ή σελίδες συν-επωνυμίας.

Διαθεσιμότητα widget

Δείξε τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο website σου. Χρησιμοποίησε το widget σε μια πλευρική γραμμή (ή δίπλα στο βασικό σου περιεχόμενο) για να οδηγήσεις τους επισκέπτες σου να αγοράσουν εισιτήρια για μια συγκεκριμένη επιλογή εισιτηρίου.

Δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο

Οι εμπειρίες μας μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και πάθος του πελάτη σου: μουσεία και εκθέσεις, ξεναγήσεις, κάρτες για αστικές διαδρομές, λούνα παρκ, συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, πολυήμερες εκδρομές και πολλά άλλα.

Το Μάτι του Λονδίνου (London Eye), Ηνωμένο Βασίλειο

Το Μουσείο του Λούβρου , Παρίσι

Empire State Building, Η.Π.Α.

Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia), Ισπανία

Μπουρτζ Χαλίφα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Προϊόντα Πόλεις Χώρες
4,500+ 250+ 50+

Πώς λειτουργεί;

Ενσωματώσου και αύξησε τα έσοδά σου

1

Δημιούργησε

Στο κέντρο συνεργατών (affiliate partner center), μπορείς να ρυθμίσεις και να προσαρμόσεις το widget σου ή να δημιουργήσεις link που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου

2

Προεπισκόπηση

Δες σε προεπισκόπηση το widget μέσα στο εργαλείο ώστε να βεβαιωθείς ότι όλα φαίνονται και λειτουργούν ακριβώς όπως θέλεις

3

Δημοσίευση

Αν είσαι ευχαριστημένος με την εμφάνιση και τις λειτουργίες του widget στην προεπισκόπηση, δημοσίευσέ το στο website σου